Duizenden manieren om even iemand anders te zijn
Welkom bij Kostuumverhuur Groningen

 • Glitter & Glamour

  Let’s go Disco!

  Show, Disco, Glitter en 70ties!

   

  Glitters in alle kleuren: helder blauw, energiek geel, natuurlijk groen, gezellig oranje, liefdevol rood, meisjes roze of verwarmend paars. Jasjes, broeken, overhemden, jurken en hoeden overal hebben we het op gedaan!

  Klaar om te ‘shinen’ en de show te stelen? Klik hier !

   

   

 • Sint & Piet

  Laat de discussies maar gaan. Ook dit jaar schijnt weer de maan (door de bomen).

  Wij hebben de nog steeds mooiste Sinten en Pieten die u zult vinden! En ja, reserveren kan nu al. Kijk snel op de Sinterklaas pagina! Als u liever even belt dan kan dat natuurlijk ook! 050-3188257.

  En laat onze Sint & Piet gezellig op bezoek komen!


Hierboven een aantal uitgelichte thema’s. Bekijk alle thema’s hier!DE VERHUUR VERKOOPT WANT WIJ BARSTEN UIT ONZE  VOEGEN!

 

Een deel van de kostuums is in de verkoop. Hierdoor krijgt de rest van de unieke collectie weer de ruimte die ze verdient en de klant weer een goed overzicht van het mooie aanbod.

Tijdens ons 30-jarig bestaan hebben wij een grote collectie opgebouwd. Van authentiek nagemaakte historische kleding, via Superman- en Abba-kostuums tot galakleding voor dames en heren.

 

Duurzaam feesten in eigen kostuum?

Per 1 juni kunt u voor een deel van de collectie kiezen tussen huur of koop. Een uitgelezen kans om een authentiek, favoriet of bijzonder kostuum of galajurk te bemachtigen.

 

 

De fotostudio is geopend!

 

Altijd al eens een iemand anders willen zijn maar nooit de gelegenheid gehad? Of op zoek naar een origineel cadeau?

Bij ons kun je je laten vereeuwigen als jouw favoriete personage(s). Het kan in je eentje, maar ook in een groep van max. 6 personen. Wel zo gezellig, met je vrienden, vriendinnen of je familie. 2,5 uur lang allerlei kostuums passen en je laten fotograferen.

Wil jij dit ook? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.Ontwikkeling: Giebels & Glas | Ontwerp: Studio Plakband