Duizenden manieren om even iemand anders te zijn
Welkom bij Kostuumverhuur Groningen
  • Wij werken met aangepaste Openingstijden


    De verhuur is i.v.m. de coronamaatregelen gesloten t/m. 9 februari. Online reserveren kan via onze webshop. Tijdens de sluiting hebben wij op afspraak een ophaal- en brengservice binnen Groningen en omstreken.

    050 318 8257

    info@kostuumverhuurgroningen.nl

Mondkapje nodig?

Wij verkopen mondkapjes uit eigen atelier met bijpassend etui in verschillende leuke dessins! Één voor €10,95 en twee voor €20,00!

Hierboven een aantal uitgelichte thema’s. Bekijk alle thema’s hier!DE VERHUUR VERKOOPT WANT WIJ BARSTEN UIT ONZE  VOEGEN!

 

Een deel van de kostuums is in de verkoop. Hierdoor krijgt de rest van de unieke collectie de ruimte die ze verdient en de klant een goed overzicht van het mooie aanbod.

Tijdens ons 30-jarig bestaan hebben wij een grote collectie opgebouwd. Van authentiek nagemaakte historische kleding, Superman- en Abba-kostuums tot galakleding voor dames en heren.

Duurzaam feesten in eigen kostuum?

Via deze link kunt u de kostuums en kleding in de verkoop bekijken

Ons atelier is geopend!

 

Altijd al gedroomd van je eigen prinsessenjurk of superhelden kostuum? U kunt bij ons een eigen kostuum op maat laten maken.

Onze ervaren ontwerpers kunnen in overleg met jou een kostuum maken waar je zeker de show mee zal stelen. Daarnaast verkopen wij ook mondkapjes uit eigen atelier met handig bijpassend tasje voor €10,95 per stuk of €20 voor 2.

Interesse? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.Ontwikkeling: Giebels & Glas | Ontwerp: Studio Plakband