Duizenden manieren om even iemand anders te zijn
Welkom bij Kostuumverhuur Groningen

 • LSD - LSD - LSD - LSD - LSD - LSD - LSD - LSD

  Laatste schooldag? Voor elk thema een passend kostuum.

   

  Van Fairy Tale tot Your Worst Nightmare en alles wat daar tussen zit. Wij hebben altijd wel iets dat er geschikt voor is. Kom langs en neem al je klasgenoten mee, WANT……….

  Nu met LSD korting!  Alle themakleding maximaal € 25,-

   

 • HEROES & VILLAINS, GROENTE & FRUIT

  Van Piraten tot Helden & van Groente tot Fruit.

   

  Word jij de held van het feest in een van onze, in eigen atelier gemaakte, kostuums?

  Kies voor duurzaam, kies voor huren bij ons!

  Neem snel een kijkje! Bekijk deze of een van de andere thema’s hier!


Hierboven een aantal uitgelichte thema’s. Bekijk alle thema’s hier!DE VERHUUR VERKOOPT WANT WIJ BARSTEN UIT ONZE  VOEGEN!

 

Een deel van de kostuums is in de verkoop. Hierdoor krijgt de rest van de unieke collectie de ruimte die ze verdient en de klant een goed overzicht van het mooie aanbod.

Tijdens ons 30-jarig bestaan hebben wij een grote collectie opgebouwd. Van authentiek nagemaakte historische kleding, via Superman- en Abba-kostuums tot galakleding voor dames en heren.

Duurzaam feesten in eigen kostuum?

Per 1 juni kunt u voor een deel van de collectie kiezen tussen huur of koop. Een uitgelezen kans om een authentiek, favoriet of bijzonder kostuum of galajurk te bemachtigen.

De fotostudio is geopend!

 

Altijd al eens een iemand anders willen zijn maar nooit de gelegenheid gehad? Of op zoek naar een origineel cadeau?

Bij ons kun je je laten vereeuwigen als jouw favoriete personage(s). Het kan in je eentje, maar ook in een groep van max. 6 personen. Wel zo gezellig, met je vrienden, vriendinnen of je familie. 2,5 uur lang allerlei kostuums passen en je laten fotograferen.

Wil jij dit ook? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.Ontwikkeling: Giebels & Glas | Ontwerp: Studio Plakband