Duizenden manieren om even iemand anders te zijn
Welkom bij Kostuumverhuur Groningen

Huren in 5 stappen

1. Langskomen

U kunt tijdens onze openingstijden bij ons, zonder afspraak, gewoon binnen lopen. Ook is er de mogelijkheid om op afspraak langs te komen.

2. Maak uw keuze

Afhankelijk van waarvoor u komt maakt u de keuze tussen feest/themakleding en gelegenheidskleding. Bij de eerst genoemde afdeling kunt u zelf rondkijken en passen, en krijgt u altijd gevraagd (en ongevraagd) advies. Op de ‘gelegenheidsafdeling’ wordt u door ons deskundig geholpen en geadviseerd.

3. Reserveren

Heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u het kostuum reserveren. Wij vragen bij alle reserveringen een aanbetaling van € 15,-.

4. Afhalen

De kleding kan de dag voor gebruik worden opgehaald.
Bij het afhalen wordt zowel de huur als de borg betaald.

5. Terugbrengen

De kleding moet de dag na gebruik worden ingeleverd. In overleg kan dat later. Bij het in goede staat terug brengen van de kleding krijgt u de borgsom retour.


1. Online bestellen

Op onze site kunt u ons aanbod rustig bekijken op elk gewenst tijdstip.

2. Maak uw keuze

U kunt via aanwijzingen op de site uw kostuum kiezen. Voor het bepalen van de maat hebben wij een maattabel. Mocht u daar toch nog vragen hebben, dan kunt u ons alsnog bellen.

3. Reserveren

Na het opgeven van het gewenste kostuum, de juiste maat en uw naam- en adresgegevens heeft u het gewenste kostuum gereserveerd. U betaalt tevens de huur en de borg.

4. Verzending

Drie dagen voor de door u aangegeven datum van gebruik verzenden wij het kostuum zodat wij er zeker van zijn dat het kostuum op tijd bij u aankomt.

5. Retourzending

De dag na het dragen van het kostuum kunt u het retour zenden in de zelfde verpakking waarin het naar u gezonden is. Het bijgevoegde etiket kunt u over het oude etiket plakken. Zodra het kostuum in goede conditie bij ons retour is aangekomen zullen wij de borg op de door u aangeven rekening terugstorten.Ontwikkeling: Giebels & Glas | Ontwerp: Studio Plakband