Duizenden manieren om even iemand anders te zijn
Welkom bij Kostuumverhuur Groningen

 • Voor elke gelegenheid een Kostuum!


  Di t/m vr van 12:00 tot 18:00
  Zaterdag van 12:00 tot 17:00


  Je kunt ons bereiken via:

  050 318 8257 of

  info@kostuumverhuurgroningen.nlRuim 25 jaar ervaring

 

Zo lang al hebben wij expertise opgebouwd in het verhuren van smokings, rokkostuums, pakken en jacquets. Wij verhuren kleding van hoogwaardige kwaliteit. U kunt langskomen in onze winkel of online reserveren. In beide gevallen bent u verzekerd van onze aandacht en zorg.

U kiest voor kwaliteit!


Op maat gemaakt

 

Naast het geven van vakkundig advies maken wij de kostuums gratis voor u op maat. Het belangrijkste voor ons is dat u perfect gekleed naar de betreffende gelegenheid gaat. Wij laten de pakken stomen. Het witgoed wassen en stijven wij zelf, zoals dat hoort.

Voor elke gelegenheid, perfect gekleed!


Online reserveren

 

U kunt uw smoking, rokkostuum, pak of jacquet online reserveren. Wij verzenden door heel Nederland. Met onze maattabel kunt u gemakkelijk uw maat bepalen. Twijfelt u alsnog over de juiste maat? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Kies voor gemak, reserveer online!Wij adviseren u graag!

Heeft u vragen over onze kostuums, over een bepaalde dresscode of over onze werkwijze? Wij zijn te allen tijde bereid u telefonisch te adviseren of van nadere informatie te voorzien.

Telefoon: 050-3188257


Passen in onze winkel

Wilt u niet online reserveren? U bent ook altijd welkom in onze winkel. Daar kunt u in alle rust een smoking, rokkostuum, pak of jacquet komen passen. Wij zorgen ervoor dat u tevreden de winkel verlaat.

Tot ziens!Klanten van ons


gemeente-groningen


usva


zapp


gemeente-groningenOntwikkeling: Giebels & Glas | Ontwerp: Studio Plakband