Duizenden manieren om even iemand anders te zijn
Welkom bij Kostuumverhuur Groningen
Ruim 25 jaar ervaring

 

Zo lang al hebben wij expertise opgebouwd in het verhuren van smokings, rokkostuums, pakken en jacquets. Wij verhuren kleding van hoogwaardige kwaliteit. U kunt langskomen in onze winkel of online reserveren. In beide gevallen bent u verzekerd van onze aandacht en zorg.

U kiest voor kwaliteit!


Op maat gemaakt

 

Naast het geven van vakkundig advies maken wij de kostuums gratis voor u op maat. Het belangrijkste voor ons is dat u perfect gekleed naar de betreffende gelegenheid gaat. Wij laten de pakken stomen. Het witgoed wassen en stijven wij zelf, zoals dat hoort.

Voor elke gelegenheid, perfect gekleed!


Online reserveren

 

U kunt uw smoking, rokkostuum, pak of jacquet online reserveren. Wij verzenden door heel Nederland. Met onze maattabel kunt u gemakkelijk uw maat bepalen. Twijfelt u alsnog over de juiste maat? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Kies voor gemak, reserveer online!Wij adviseren u graag!

Heeft u vragen over onze kostuums, over een bepaalde dresscode of over onze werkwijze? Wij zijn te allen tijde bereid u telefonisch te adviseren of van nadere informatie te voorzien.

Telefoon: 050-3188257


Passen in onze winkel

Wilt u niet online reserveren? U bent ook altijd welkom in onze winkel. Daar kunt u in alle rust een smoking, rokkostuum, pak of jacquet komen passen. Wij zorgen ervoor dat u tevreden de winkel verlaat.

Tot ziens!Klanten van ons


gemeente-groningen


usva


zapp


gemeente-groningenOntwikkeling: Giebels & Glas | Ontwerp: Studio Plakband